Digital Markteer Bizcuit

De Bizcuit Groep bestaat uit diverse organisaties met sterke ambities om in de Champions League te spelen van innovatieve Fintech oplossingen voor accountant en ondernemer.

Zo is Bizcuit een snelgroeiende ondernemers app  die in de markt de ambitie heeft om de administratie voor ondernemers zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wij timmeren met Bizcuit dagelijks hard aan de weg om de Nederlandse markt veroveren, maar onze plannen zijn groots en grensoverschrijdend.

Onder het label Minox ontwikkelen en verkopen we al ruim 38 jaar cloudaccounting software voor de Nederlandse markt. Onze organisatie heeft een sterk innovatief karakter en daarbij past ook het streven om het beste boekhoudpakket van Nederland te zijn.  

 Zowel voor Bizcuit als Minox geloven we dat we samen meer kunnen bereiken en dat geldt niet uitsluitend voor onze interne organisaties. In beide bedrijven werken we veel samen met partners om tot de beste oplossing te komen. Samen kunnen we meer!

Om onze ambities de komende tijd verder waar te kunnen maken zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Digital Marketeer die door data gedreven marketing onze organisaties nog verder op de kaart te gaan zetten in zowel Nederland als in Europa.

Wat zoeken wij?

Wij zijn volop in ontwikkeling en onze digitale strategie is dat ook. We zijn op zoek naar iemand die hands-on bezig is om groei te realiseren. Je bent creatief, analytisch en data driven. Je monitort, analyseert en optimaliseert traffic en conversie enerzijds, anderzijds ontwikkel en werk je mee aan de content strategie (advertenties, blogs, whitepapers). Je maakt gebruik van slimme tooling  en je test verschillende growth hacks om te zien welke wel en niet werken. Je denk mee over nieuwe mogelijkheden om de omzet te vergroten en klanten blij te maken. Je vindt het leuk om technologie, business intelligence, marketing en creativiteit te combineren om zo tot het maximale resultaat te komen. Je hebt een rol binnen ons marketingteam en werkt nauw samen met onze marketing bureaus, designers, sales, support en de directie.

Wat bieden we jou?

Je bent verantwoordelijk voor het managen van onze websites en het bedenken en uitrollen van online campagnes. Je zorgt ervoor dat niemand om ons heen kan op social media. Dit doe je door continu geoptimaliseerde content te bedenken voor diverse kanalen. We geven je de vrijheid om nieuwe kanalen te ontdekken en aan te sluiten. Je analyseert data uit verschillende online kanalen en gebruikt deze data om verder te optimaliseren. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen op digitaal vlak op de voet en weet deze te vertalen naar nieuwe kansen. Zo laat je content en audience groeien en veranderen in tijden van continue digitale disruptie.

Over jou

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team met grote ambities, dan heb je:

 • Een opleidingsachtergrond in Marketing / Communicatie
 • 2+ jaar ervaring in B2B marketing
 • Track-record in growth hacking / online marketing
 • Vergaande kennis van digitale marketingtools en -technieken
 • Analytisch, handig met nieuwe tools en data driven
 • Passie in het ontwikkelen en creëren van content
 • Uitgebreide kennis van o.a. SEO, SEA, Adwords, Analytics en Hubspot
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden

 • Deel uitmaken van de Bizcuit Groep, bestaande uit Bizcuit, Minox en Fresh Flows
 • Een fijne, wisselende werkplek op onze kantoren in Utrecht en Veenendaal
 • Een goede beloning op basis van je ervaring
 • Een persoonlijk opleidingsbudget
 • 28 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Een cultuur waar jouw mening telt
 • Gezellige Vrijmibo’s en teamuitjes
 • Mist er voor jou nog iets? Vraag het ons!

Over ons

Wij zijn Bizcuit, een ambitieuze Fintech, die de administratie voor ondernemers zo leuk en makkelijk mogelijk wil maken. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten handig in één app. Zo hebben ondernemers meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen.

Bizcuit is informeel, no nonsense en flexibel. Wij hebben de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. Wij weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. Wij geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van.

Ben jij onze nieuwe Digital Marketeer? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar jobs@bizcuit.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.