Growth Hacker

De Bizcuit Groep bestaat uit diverse innovatieve organisaties met sterke ambities om Champions League te spelen met slimme Fintech oplossingen voor accountant en ondernemer. Om deze ambities de komende tijd verder waar te kunnen maken zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Growth Hacker die door data gedreven marketing ons nieuwe Bizcuit platform nog verder op de kaart gaat zetten in zowel Nederland als in Europa.

Onze visie

De Bizcuit (‘biz kit’) app is het Zwitsers zakmes voor de ondernemer. In één app alle documenten, uit alle bronnen en in alle formaten ontvangen. Facturen en bonnen automatisch herkennen en boeken in gekoppelde boekhoudpakketten. Inkoopfacturen direct betalen. Salarisbatches, betaalruns en openstaande posten ontvangen vanuit gekoppelde boekhoud- en salarispakketten en betalen. Al je bankrekeningen inzien en documenten (automatisch) koppelen aan banktransacties. Verkoopfacturen maken. Uren schrijven en declaraties indienen. Robotic cash management om ervoor te zorgen dat je cash flow optimaal geautomatiseerd wordt. Samenwerken met collega’s en met je accountant. Een eigen in-platform App Center met volledig geïntegreerde apps van derden zodat je ook een lening kan aanvragen of vreemde valuta transacties kan doen. En binnenkort met een eigen PSD2 licentie als betaalinstelling in staat om alle banken te integreren. In het kort:

Bizcuit – manage je business in één app!

Wat wij doen

We hebben de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. We weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. We geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van.

We staan op het punt het Bizcuit platform breed te lanceren in Nederland en vervolgens internationaal verder te laten groeien. We zoeken iemand die daar onderdeel van wil uitmaken en een belangrijke bijdrage wil leveren.

Wat wij zoeken

Wij zijn volop in ontwikkeling en onze digitale strategie is dat ook. We zijn op zoek naar iemand die deze strategie de komende tijd verder vorm gaat geven en daarnaast hands-on bezig is om groei te realiseren. Je bent creatief, analytisch en data driven. Je monitort, analyseert en optimaliseert traffic en conversie enerzijds, anderzijds ontwikkel en werk je mee aan de content strategie (advertenties, blogs, whitepapers). Je maakt gebruik van slimme tooling en je test verschillende growth hacks om te zien welke wel en niet werken. Je denk mee over het vergroten van de stickiness van onze oplossingen en over nieuwe mogelijkheden om de omzet te vergroten en klanten blij te maken. Je vindt het leuk om technologie, business intelligence, marketing en creativiteit te combineren om zo tot het maximale resultaat te komen. Je hebt een centrale rol binnen marketing en werkt close samen met onze marketing bureaus, designers, development, sales, support en de directie. Je hebt een belangrijke rol bij het realiseren van onze ambities.

In het kort: David Arnoux van Growth Tribe vat in deze video goed samen wat Growth Hacking is. Dat zoeken wij dus 😉

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het managen van onze nieuwe websites en het bedenken en uitrollen van online campagnes. Je zorgt ervoor dat niemand om ons heen kan op social media. Dit doe je door continu geoptimaliseerde content te bedenken voor diverse kanalen. We geven je de vrijheid om nieuwe kanalen te ontdekken en aan te sluiten. Je analyseert data uit verschillende online kanalen en gebruikt deze data om verder te optimaliseren. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen op digitaal vlak op de voet en weet deze te vertalen naar nieuwe kansen. Zo laat je content en audience groeien en veranderen in tijden van continue digitale disruptie.

Over jou

Wil je deel uit komen maken van een enthousiast team met grote ambities, dan heb je:

 • Een opleidingsachtergrond in Marketing / Communicatie
 • Track-record in growth hacking / online marketing
 • Vergaande kennis van digitale marketingtools en -technieken
 • Analytisch, handig met nieuwe tools en data driven
 • Passie in het ontwikkelen en creëren van content
 • Uitgebreide kennis van o.a. SEO, SEA, Adwords, Analytics
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden

 • Minimaal marktconforme beloning
 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid om naar eigen inzicht de strategische koers te bepalen en uit te voeren
 • Mogelijkheid om jouw kennis en skills te vergroten met trainingen (o.a. Growth Tribe), meet-ups en borrels
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop
 • Heb je iets extra’s in gedachte? Vraag het ons!

Ben jij onze nieuwe Growht Hacker? Stuur je CV en motivatie naar: jobs@bizcuit.nl