Isah Finance

Koppel je bankrekeningen in Isah Finance met Bizcuit zodat banktransacties automatisch worden ingelezen en betalingen automatisch worden doorgezet of wachten op autorisatie.

Isah Finance is een integraal onderdeel van het Isah ERP-systeem. Dit betekent 1 database waardoor realtime inzicht en gentegreerde managementinformatie ontstaan. Elke stap in het productieproces is meteen verwerkt en inzichtelijk in de financile administratie. Isah Finance biedt een gentegreerde financile oplossing gemaakt voor en door financile experts uit de maakindustrie.

Voorheen konden bankmutaties worden ingelezen in het bankboek van de administratie en vervolgens worden vergeleken met je openstaande posten en betalingen onderweg. Nu kan er ook gekozen worden voor de directe bankkoppeling van Bizcuit waardoor transacties eenvoudig opgehaald worden zonder daarvoor in te hoeven loggen bij je bank. Je bespaart daardoor niet alleen heel veel tijd. Je krijgt ook nog eens een veel actueler overzicht van je cijfers en een beter inzicht in je bedrijfsprestaties.

Voordelen

  • Bespaar tijd door banktransacties automatisch in te lezen in Isah Finance.
  • Banksaldo en -transacties van al je bankrekeningen inzien in 1 app
  • Batchbetalingen vanuit Isah Finance klaarzetten en betalen via de Bizcuit app
  • Verbeterd inzicht in bedrijfsprestaties door en actuele overzicht van cijfers

Wat kun je met deze koppeling doen?

Terug naar Koppelingen