Marketing stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en proactieve Marketing stagiair(e). We bieden jou een leerzame stage waarin alle facetten op het gebied van Marketing aan zullen bod komen.

Je kunt je stagetijd zo leuk maken als je zelf wil, wij kunnen jou daarin ondersteunen. Je zal aan de slag gaan met o.a. het maken van content, Social Media, mailcampagnes, maar er is ook ruimte voor onderzoek. Als er andere onderwerpen zijn die je interessant vindt, laat het ons dan vooral weten.

Tijdens je stage zal je begeleid worden door een ervaren collega die jou graag helpt in je verdere ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je iemand bent die positief en enthousiast is, die zelfstandig kan werken en van aanpakken houdt.

Over ons
Wij zijn Bizcuit, een ambitieuze FinTech gedreven door innovatie, passie en een gezonde dosis rebelsheid. Onze organisatie is stoer, informeel, no nonsense en flexibel. Onze mensen zijn betrokken, uniek, eigenzinnig en scherp.

We hebben de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. We weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. We geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van.

Onze doelstelling is voor alle (Europese) ondernemers de oplossing te bieden om de administratie zo leuk mogelijk te maken met minimale inspanning.

Vind je het leuk om aan de slag te gaan en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen onze organisatie? Neem contact op met Gabriela via jobs@bizcuit.nl