Ons platform

We hebben voor onze gebruikers de best mogelijke beveiliging en privacy maatregelen getroffen door een partnership met specialisten op het gebied van security. Deze specialisten zorgen voor beveiliging van verzekeraars, banken, openbaar vervoer en andere prominente klanten.

Veilig autoriseren

Om het autoriseren van betalen nog veiliger en makkelijker te maken heeft Bizcuit als uitgangspunt dat alleen de klant kan bepalen of de betaling doorgang vindt. Om dit te realiseren hebben wij een unieke autorisatie module ontwikkeld samen met een partner waarbij alleen door het gebruik van jouw persoonlijke telefoon en onze betaalapp de betaling daadwerkelijk doorgang kan vinden. Dit betekent dat je altijd de eindcontrole en daarmee de regie houdt en andere partijen niet zonder jouw toestemming een betaal autorisatie kunnen uitvoeren.

In geval van diefstal

Daarnaast heeft Bizcuit de nodige maatregelen getroffen zodat ongewensten niet zomaar betaalautorisaties kunnen uitvoeren als ze toch onverhoopt je telefoon in bezit krijgen. Hierbij gebruiken wij onder andere een persoonlijke pincode en fingerprint scanning. Dus, ook bij onverhoopt diefstal van je telefoon of pc heeft Bizcuit al diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Wel vragen wij je altijd in het geval van diefstal om direct met ons in contact te treden zodat wij je account op afstand kunnen blokkeren. Veilig voor iedereen.

Home